home_theater_spectacle2
Unknown traveller
8 mai 2014
transport
Transport Funerar Galati
30 octombrie 2015

Sicrie Galati

sicrie

Oferim atat sicrie la preturi rezonabile cat si sicrie de lux, deosebite, modele unicat din import.Pentru asemenea momente, alegerea unui sicriu este modalitatea prin care va aratati atasamentul purtat persoanei inmormantate.

Astfel, comercializam sicrie si accesori necesare evenimentelor funerare; asiguram preluarea, manipularea, imbalsamarea si cosmetizarea decedatului, efectuam transport intern si international funerar, va punem la dispozitie restaurantul propriu firmei pentru a organiza mese comemorative. Diferite modele de sicrie pentru copii si adulti confectionate din diverse esente: brad, stejar, fag, mahon, tei, etc.

Serviciile noastre funerare sunt gandite special ca sa aveti mai mult timp pentru a sta langa cei dragi. De aceea, va oferim consultanta gratuita in alegerea lucrurilor necesare si servicii funerare complete corespunzatoare. Unul dintre cele mai importante lucruri, pentru desfasurarea unui serviciu complet de pompe funebre este sa alegeti sicriul pentru persoana decedata.

Dimensiunile standard ale unui sicriu pot fi diferite datorita furnizorilor. Intrebati agentul de servicii funerare pentru mai multe detalii despre dimensiunile sicrielor. O gama completa de sicrie din diverse esente de lemn, cu modele religioase sau florale si culori variate. Puteti cauta sicriele dupa categoria dorita (sicrie sociale, sicrie medii, sicrie de lux, sicrie pentru copii si sicrie pentru oseminte) sau dupa pretul sicriului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *