Despre noi


Suntem mai mult decat o firma de servicii funerare complete care vine in ajutorul familiilor indurerate in momentele tragice ale vietii, prin preluarea tuturor sarcinilor aferente ceremoniei de inmormantare, punand la dispozitia familiei un set de produse si servicii specifice unui astfel de eveniment.

Suntem in slujba dumneavoastra pentru a va ajuta sa treceti prin momentele dramatice ale vietii dumneavoastra.Serviciile oferite de noi sunt complete.Preturile mici, seriozitatea si discretia sunt elemente care ne-au ajutat sa rezistam in sectorul privat al serviciilor funerare.

Dintre toate experientele vietii, moartea cuiva iubit este cel mai dureros si tragic moment. In aceste momente dificile sunt multe lucruri de facut, unele necesare altele nu.In ideea de a face acest proces mai usor agentia noastra de pompe funebre va ofera servicii funerare complete la preturi avantajoase. Indiferent ca este apreciata sau nu moartea reuneste pe plan emotional intreaga familie. Trecerea in lumea celor drepti a cuiva drag, este un eveniment dificil si pentru multi dintre noi, greu de trecut. Prietenii si familia, au nevoie de timp pentru a-si exprima durerea si pentru a incepe sa-si reorganizeze viata fara de cel/cea care a trecut in nefiinta. Cei ramasi in urma, trebuie sa puna la punct detaliile legate de inmormantare.

La pregatirea inmormantarii persoanei pe care ati indragit-o, este important ca sicriul pe care il alegeti sa reprezinte un omagiu corespunzator.Angajatii nostri experimentati va stau la dispozitie non-stop si va ofera produse si servicii funerare complete pentru tot ce aveti nevoie: sicrie de lux, coroane funerare, cruci de fier, masini speciale pentru transport funerar intern si international, medic constatator deces, imbalsamari, incinerari...